Ce este myOpel?

myOpel duce mai departe experiența de condus. myOpel te poate ajuta să ai grijă mai ușor de Opel-ul tău, furnizează oferte perfect potrivite mașinii tale, îți oferă accesul la funcțiile OpelConnect și multe altele. 
 

Cui se adresează myOpel?

Acest serviciu este dedicat clienților noștri și aceasta înseamnă că myOpel este perfect pentru oricine conduce un Opel.
 

myOpel este gratis?

Da, myOpel este gratuit pentru toți cei care conduc un Opel.
 

Cum pot să obțin totul de la myOpel?

Pe cât de bine te vom cunoaște pe tine și pe Opel-ul tău, pe atât de bine îți vom personaliza ofertele și conținutul: doar pentru tine. Trebuie doar să adaugi datele mașinii în contul tău myOpel, datele tale în secțiunea specifică, să selectezi un Dealer preferat și să ne informezi pe ce cale te putem contacta.
 

Unde pot găsi ofertele Opel?

Vei găsi ofertele noastre imediat după autentificare în secțiunea Prezentare. Și dacă ne-ai dat informațiile despre mașina ta și Dealerul preferat, ofertele ce le vei găsi vor fi exclusiv doar pentru tine și mașina ta.
 

Unde pot obține aceste oferte?

Poți achiziționa ofertele noastre de la oricare Dealer Opel participant. În secțiunea de Localizare Dealer poți identifica cel mai apropiat Service Opel și-l poți salva ca Dealerul tău preferat.

Ce sunt notificările pentru ÎNTREȚINERE?

Notificările pentru servisare reprezintă un instrument pentru a te anunța în prealabil dacă vreo verificare este necesară pentru mașina ta. După conectare, inserează seria de caroserie (VIN-ul mașinii) și-ți vom spune când urmează următoarele acțiuni de servisare.
 

Cum funcționează notificările pentru servisare?

Tot ce ne trebuie este seria de caroserie din actele mașinii. Apoi noi căutăm momentele când mașina trebuie servisata pe baza datei primei înmatriculari. Dacă dorești acest serviciu, introdu VIN-ul mașinii tale in contul myOpel. Asigură-te că ne-ai acordat permisiunea de a te contacta in secțiunea Datele mele. 
 

Cât de des trebuie servisată mașina?

Intervalele de revizie variază pentru fiecare model, dar tu poți găsi recomandarea noastră in manualul de service. Dacă încă nu te-ai convins, te rog contactează un Dealer Opel și acolo vei primi ajutorul necesar.
 

La ce folosește o Solicitare online de service?

Poți folosi acest instrument online pentru a face o programare la un Dealer Opel. Poți chiar introduce ce fel de servisare e necesară, în avans, astfel încat Service-ul să fie pregătit pentru vizita ta. Dealerul tău te va contacta imediat ce vor primi solicitarea de servisare.
 

Cum pot obține încă un manual de service pentru mașina mea?

Sună la un Dealer și cere la departamentul de piese de schimb. Ei pot comanda un manual pentru tine. Sau altfel: in contul tău myOpel, noi am postat mai multe manuale în secțiunea Manualul Proprietarului.
 

De unde pot cumpăra piese și accesorii, și ce preț au?

Întreaba la departamentul de piese al oricărui Dealer Opel și vei obține ceea ce cauți. Pentru accesorii poți identifica și în catalogul nostru de accesorii: un link special este chiar in pagina principală imediat sub ofertele Opelului tău.

CUM POT AFLA DACĂ AR TREBUI SĂ ACTUALIZEZ SOFTUL UNITĂȚII MULTIMEDIA SAU HĂRȚILE DE NAVIGAȚIE?

Dacă n-ai actualizat hărțile în ultimul an, e timpul s-o faci. Intră în contul myOpel să verifici dacă există actualizări disponibile pentru soft-ul unității sau pentru hărți. Orice actualizare de hărți conține drumuri noi sau modificate, noi puncte de interes și noi adrese. Acest lucru îmbunătățește acuratețea traselui și optimizarea procesării datelor.

UNDE GĂSESC INSTRUCȚIUNILE PENTRU ACTUALIZARE?
Intră în contul tău myOpel pentru a verifica dacă există actualizări disponibile. Dacă nu ai introdus încă nicio mașină în cont încă, adaugă inserând VIN-ul mașinii în secțiunea ADAUGĂ UN AUTOVEHICUL. Găsești VIN-ul mașinii în documentul de proprietate a vehiculului sau pe bord (vizibil din afara mașinii, prin parbriz) sau pe stâlpul ușii. În funcție de modelul de Opel, site-ul myOpel te va ghida pentru sursa corectă de actualizări disponibile. Acolo vei primi instrucțiuni pentru actualizarea hărților sau a softului navigației.
Dacă nu ai cont myOpel, mergi pe site-ul myOpel.ro sau descarcă aplicația myOpel și apoi înregistrează-te. După ce te autentifici (intri în cont), adaugă Opel-ul tău în garajul virtual introducând VIN-ul mașinii secțiunea ADAUGĂ UN AUTOVEHICUL. Mergi la DETALII AUTOVEHICUL pentru mai multe detalii despre actualizările disponibile unității sau hărților.


O ACTUALIZARE DE HĂRȚI POATE ADĂUGA FUNCȚII NOI SISTEMULUI DE NAVIGAȚIE?
Anumite actualizări de hărți pot introduce funcții noi. Totuși, funcții specifice diferă în funcție de sistemul de navigație.

POT INSTALA ACTUALIZĂRI DE HĂRȚI CHIAR EU?
În cele mai multe cazuri, actualizările de hărți pot fi instalate de proprietarul mașinii. Pentru a afla mai multe informații despre actualizările disponibile pentru Opel-ul tău, mergi la secțiunea DETALII AUTOVEHICUL din cont. 

FIȘIERUL AFERENT ACTUALIZĂRII HĂRȚILOR DIN MAȘINA MEA FUNCȚIONEAZĂ IN ALTE AUTOVEHICULE?
În general, nu. Actualizările de hărți sunt unice pentru un sistem de navigație specific. Unitățile de navigație variază de la model la model, chiar de la an la an in unele situații.

INSTALAREA ACTUALIZĂRII A EȘUAT, CE TREBUIE SĂ FAC?
Vizitează pagina CONTACTEZĂ-NE pentru a intra în contact vi email sau telefon. Agenții noștri ar putea verifica că ai încercat versiunea corectă și că ai urmat corect procedura de instalare.

CUM RESETEZ UNITATEA MEA DE NAVIGAȚIE?
Te rugăm contactează un Dealer pentru asistență.

A APĂRUT O PROBLEMĂ TEHNICĂ LA SITEMUL MEU DE NAVIGAȚIE, UNDE POT SĂ O VERIFIC?
Toate intervențiile trebuie executate de un Dealer autorizat.

Trebuie să introduc toate datele?

Te rog introdu toate informațiile în secțiunea Datele mele. Pe cât de bine te cunoaștem pe tine și mașina ta, pe atât ofertele și serviciile noastre ți se vor potrivi mai bine.
 

Pot sa înregistrez mai mult de o mașină?

Da, intr-un cont pot fi introduse până la patru vehicule. Pentru a beneficia de toate funcțiile pe care myOpel le poate oferi, data viitoare când vizitezi Dealerul solicită-i să-ți valideze proprietatea pentru mașina/mașinile tale.  
 

Pot să-mi schimb datele?

Modificările datelor pot fi făcute in secțiunea Datele mele în meniul de sub numele de utilizator.
 

De ce trebuie să introduc o serie de caroserie (VIN)?

Dacă ne furnizezi codul VIN, putem crea oferte și servicii exact pentru tine, din moment ce seria de caroserie conține informații precise despre mașina ta. Seria de caroserie se găsește în documentele mașinii. Mai poate fi găsită in colțul parbrizului unde se întâlnește cu bordul sau pe stâlpul de la șofer unde se află broasca de ușă.
 

Cum pot să schimb datele mașinii?

Cele mai multe informații sunt legate de seria de caroserie. Nu trebuie să cauți prin documente informații despre VIN și apoi să le introduci în cont. O dată ce ai introdus seria de caroserie, vei găsi tot ce cauți in secțiunea Detalii vehicul.

Nu am primit email de activare. Cum pot să mă înregistrez?

Te rog verifică in folderul Junk dacă a ajuns aici emailul de activare a contului. Dacă nu e acolo, încearcă să te conectezi, iar mai multe opțiuni vor apărea sub câmpul de conectare unde vei putea re-trimtie mailul de activare.
 

Mi-am pierdut parola, cum o pot reseta?

Dacă ți-ai pierdut parola, poțti crea una nouă dând click pe butonul de activare din pagina principală și apoi selectează link-ul Parola pierdută.
 

Cum pot să-mi șterg contul din myOpel?

Poți sa-ți ștergi contul în orice moment deși sperăm să nu fie cazul. Poți șterge anumite date specifice din Datele mele, sau poți dezactiva complet contul myOpel Web. Pentru asta, apasă click pe Dezabonează din myOpel Web din secțiunea Datele mele și confirmă această acțiune. Dezactivarea contului nu va afecta căile de comunicare alese. Pentru a nu fi contactat, te rog actualizează-ți preferințele de contact înainte de a selecta opțiunea Dezabonează din myOpel Web.
Prin eliminarea abonării tale din myOpel Web, aplicația myOpel și -după caz - contul tău Opel Connect nu vor fi șterse. Pentru a elimina sau dezactiva aplicația myOpel și/sau contul Opel Connect, te rog conectează-te direct acolo folosind același cod de utilizator și urmează intrucțiunile de pe respectivele platforme.
Pentru a elimina permanent contul și toate asocierile, te rog trimtie email cu solicitarea ta la: privacyrights-opel@mpsa.com.
 

Am fost utilizator pe anteriorul site myOpel. Datele mele vechi de conectare mai merg?

Da. Am transferat contul și datele de conectare pe noul site myOpel, așa ca înregistrarea ar trebui să meargă normal. Vei fi solicitat să-ți schimbi parola întrucât regulile de securitate sunt acum mai aspre.
 

Ce se întâmplă dacă am o nouă adresă de email sau nu mai pot accesa adresa veche cu care mă înregistrasem?

Dacă ai o nouă adresă de email sau nu mai poți intra în cea veche, dar îți amintești parola, mergi în secțiunea Datele mele imediat sub câmpul cu numele de utilizator și schimbă adresa de email. Dacă nu-ți mai amintești parola și nu poți intra în adresa veche, va trebui să te re-înregistrezi ca membru în myOpel.

Sunt datele mele în siguranță?

Da, luăm foarte în serios partea cu siguranța datelor. Pentru detalii despre procesarea datelor tale, te rog mergi la meniul Politica de confidențialitate.
 

Unde ajung datele mele și unde vor fi stocate?

Toate datele tale vor fi păstrate confidențiale, în siguranță. Pentru detalii despre procesarea datelor tale, te rog mergi la meniul Politica de confidențialitate.
 

Ce este un Opt-In?

În principiu, acordarea Opt-In-ului permite oferirea unor oferte și servicii mai bune din partea noastră. Cu cât mai multe știm despre tine, cu atât mai bine avem grijă de mașina ta.
 

Cum pot evita comunicările de marketing?

Poți opta pentru a nu mai primi mesaje de marketing în orice moment editând secțiunea de preferințe din Datele mele, pe care o poți găsi sub numele de utilizator, și debifând selecția respectivă.
 

Cum pot să modific detaliile din Datele mele?

Mergi la secțiunea Datele mele, care poate fi găsită chiar sub numele de utilizator. Acolo vei vedea detaliile actuale. Actualizează-ți detaliile apoi apasă Salvează pentru a le memora în profilul tău.

Cum pot să vă contactez?

Trust Motors Import Autovehicule SRL
Gara Herastrau nr. 4D, Cladirea C
020334 Bucuresti Sector 2
Romania

E-mail:
contact@opelautomotive.ro
Telefon: +40 31 407 08 00
Luni - vineri
9:00 - 17:00 

Unde pot găsi cel mai apropiat Dealer Opel?

Daca nu ai ales încă un Dealer preferat, te rog urmează instrucțiunile din pagina Prezentare myOpel sau facând click în secțiunea Dealerul meu în bara de navigare de sus din contul tău myOpel. Acolo poți căuta un Dealer după denumire, oraș sau localizarea ta.