VERIFICAREA VIZUALĂ A MAȘINII  (eVHC)


Verificarea stării autovehiculului (Opel eVHC) are rolul de a-ți oferi o imagine completă a stării acestuia.
Astfel, te poți asigura că autovehiculul tău este în condiții optime indiferent de locul în care plănuiești să călătorești.
Tehnicienii noștri experimentați realizează verificarea vizuală în 12 minute și oferă un raport electronic cu detalii referitoare la orice constatare. Vei primi o estimare* competitivă pentru fiecare lucrare necesară și tu ești cel care va decide ce și când trebuie făcut.

Un sistem simplu de tip semafor îți va arăta cu exactitate cât de sigură și în ce stare de funcționare este fiecare componentă a autovehiculului, precum și orice înlocuire sau reparație recomandate.

Elemente marcate cu roșu
Această zonă necesită atenție urgentă. Conducerea autovehiculului în asemenea condiții poate fi ilegală sau periculoasă. Orice element marcat cu roșu necesită reparație urgentă.

Elemente marcate cu galben
Culoarea galbenă indică faptul că ceva nu funcționează corect. Consilierul de service te va informa cu privire la cât de urgent trebuie remediat acest defect. Rezolvă această problemă înainte de a se înrăutăți și astfel poți economisi timp și bani.

Elemente marcate cu verde
Vești bune. Nu trebuie să îți faci griji pentru elementele marcate cu verde, cel puțin până la următoarea vizită la service.

Personalul nostru experimentat de la reprezentanță îți va explica în întregime raportul pentru a te ajuta să decizi ce măsuri să iei, dacă este cazul.

Vei primi prezentarea generală a constatărilor în format PDF pentru înregistrările tale, iar elementele de culoare galbenă și roșie sunt evidențiate drept avertizare pentru lucrări de service cu posibilitatea de rezervare online la dealerul tău preferat.

Fă acum rezervarea pentru o verificare vizuală gratuită și află mai multe despre starea autovehiculului tău!

* Rezultatele verificării vizuale a vehiculului se bazează exclusiv pe o inspecție vizuală, de suprafață. Te rugăm să reții că defectele ascunse nu pot fi detectate vizual, acestea pot fi observate doar printr-o inspecție completă a vehiculului (dacă acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic). Inspecția vehiculului efectuată de un Service Opel reflectă starea actuală a mașinii, iar Service-ul nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune aduse mașinii care poate apărea ulterior, pentru orice daune rezultate din defecte latente.
Verificarea stării autovehiculului (Opel eVHC) îți oferă o imagine cuprinzătoare a stării mașinii. În acest fel poți fi sigur că mașina ta este în formă maximă, indiferent unde vrei să mergi cu ea. Tehnicienii noștri experimentați efectuează o inspecție vizuală în 12 minute și creează un raport electronic al constatărilor găsite. Vei primi o estimare competitivă a prețurilor pentru lucrările care urmează să fie efectuate și vei decide ce și când să o faci.