OPEL CONNECT - un nou mod de a ramâne conectat și în siguranță pe drum

Mașina ta este dotată cu echipamentul OpelConnect? Explorează un mou mod de a rămâne conectat și în siguranță pe drum. O gamă smart de servicii conectate îți oferă un nou nivel de siguranță și sprijin - oriunde, oricând. Înregistrează-te gratis în magazinul Opel Connect.

Navigație Live – rămâi legat de plăcerea condusului în timp ce beneficiezi de cele mai recente informații din trafic. Gratis pentru 3 ani!
Starea mașinii & Informare – monitorizează starea mașinii tale și informează, pe tine și dealerul tău, de orice probleme detectate – pentru o nouă experiență de condus fără griji. Complet gratis!
Alerte despre siguranța drumului - actualizări în timp real despre zonele de pericol și eventualele probleme din drumul tău.
E-Telecomandă pentru vehiculele electrice – gestionează încărcarea mașinii și pre-condiționarea temperaturii din habitaclu din aplicația myOpel și multe altele!

Activează-ți serviciile conectate și beneficiază de condusul fără griji:

1. Asigură-te că ai adăugat mașina în contul myOpel (platforma Web sau aplicația)
2. Selectează un dealer preferat – acela care va fi informat în legătură cu problemele mașinii tale (Starea mașinii și serviciul de notificare).
3. Mergi la magazinul online OpelConnect (connect.opel.ro) și activează serviciile disponibile pentru mașina ta. Poate dura până la câteva zile ca serviciile să fie activate.
4. În mașină, dezactiveză Modul privat pentru a permite ca fluxul de date cu transmisia informațiilor de diagnoză, întreținere și geolocalizare să activeze serviciile conectate.
Dacă este solicitat, activează serviciile prin intermediul sistemului de infotainment al mașinii tale.