Oferte Service

Mașinile noastre reprezintă performanță și calitate. Pentru a ne asigura de acest lucru, îți recomandăm să faci  inspecția periodică folosind piese originale Opel și tehnologii Opel astfel îți vei menține mașina în stare tehnică perfectă. Aruncă o privire la ofertele noastre și află despre serviciile oferite de Dealerii Opel. Pentru oferte personalizate mașinii tale, te rugăm să contactați Dealer-ul Opel favorit.

Ofertă Specială COVID-19 în Service-ul Opel

Pentru a preveni răspândirea virusului, precum și pentru a menține sănătatea clienților și angajaților lui, Service-ul Opel a introdus diverse proceduri. Sănătatea ta și a Opel-ului tău sunt importante pentru noi! Tu și Opel-ul tău meritați asta!

aplicația  myopel

O mulțime de informații personalizate și servicii utile într-un singur loc. Descoperă posibilitățile noii aplicații myOpel: descarcă aplicația și conectează-te cu ID-ul și parola myOpel!

mydigitalservice

myDigitalService îți permite să urmărești ce se întâmplă cu autovehiculul tău în Service și să decizi cu privire la lucrările din comanda de lucru, indiferent unde te afli!
Stai acasă și bucură-te de cât de simplă este servisarea digitalizată: primești actualizări în timp real ale servisării mașinii prin E-Mail sau SMS; vezi filmările sau fotografiile pieselor ce trebuie schimbate și aprobi sau refuzi online reparațiile!

inspecție tehnică periodică (I.T.P.)

Cu siguranță ai observat că mașina ta este programată curând pentru următorul ITP. Solicită experților Opel de la reprezentanță să realizeze un test și scutește câteva drumuri inutile între centrul ITP și alt service pentru eventuale reparații!

PIESE ORIGINALE OPEL

Piesele originale Opel reprezintă întotdeauna cea mai bună alegere: sunt supuse testelor complete de funcționare și siguranță, se potrivesc perfect și pot fi înlocuite rapid datorită gradului ridicat de disponibilitate.

PIESE REMANUFACTURATE OPEL

Piesele Remanufacturate Opel sunt piese originale Opel care sunt înlocuite în timpul unei reparații, iar apoi trec printr-un proces complet de remanufacturare cu componente originale Opel

VERIFICAREA VIZUALĂ A MAȘINII  (eVHC)

Autovehiculul tău Opel are 97 de aspecte care sunt relevante pentru siguranță și fiabilitate. Durează doar 12 minute ca experții Opel să le verifice vizual și să genereze un raport electronic de informare al stării de siguranță (eVHC).

ATELIER CAROSERIE AUTORIZAT OPEL

Asigură-te că autovehiculul tău Opel va arăta mereu ca nou cu ajutorul specialiștilor: Service-ul autorizat Opel este echipat cu instrumente specializate și deține cunoștințele necesare pentru a-l readuce la starea dinainte de accident utilizând cele mai noi tehnologii de reparare și piese originale Opel.

accesorii originale opel

Fii unic la fel ca și mașina ta! Accesoriile originale te ajuta să îți aduci stilul personal asupra Opel-ului tău. Fie ca vrei confort sau o notă de sportivitate, ai o gamă largă de unde să alegi.

OPEL CONNECT - un nou mod de a RĂMÂNE conectat Și În siguranțĂ

Experimentează un mod complet nou de a fi conduce în siguranță și conectat în orice moment. Tehnologiile inteligente și serviciile asociate conferă o siguranță mai mare și inovativă - oricând și oriunde. Descoperă gama de servicii smart pentru Opel-ul tău acum!

HĂRȚI PENTRU NAVIGAȚIA OPEL

Folosește sistemul de navigație actualizat Opel pentru a îți planifica călătoria, a economisi timp și combustibil până la următoarea destinație. Fii la curent cu modificările și evită drumurile inutile: actualizează sistemul de navigație Opel.

Flexcare

Un program convenabil și protejare personalizată pentru noul tău Opel. Flexcare oferă mașinilor Opel pachete distincte, care includ Asistență Rutieră, Garanție Extinsă și alte lucrări de service. Descoperă acum și stai fără griji despre costuri neașteptate pentru viitor!

Promoție Ștergătoare

În aprilie și mai, poți beneficia de 20% reducere la ștergătoare.

întreținerea unei mașini electrice

Mult mai simplă, totuși riguroasă